Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ασύρματη σύνδεση internet στον Ασπρόπυργο Αττικής

Λίγα λόγια για εμάς

Δραστηριότητα

Η GRNET365 είναι μια νέα εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Αττική με κύριο αντικείμενο την παροχή ασύρματης ​ευρυζωνικής πρόσβασης στο διαδίκτυο (internet) για την οικία ή την επιχείρησή σας. Δημιουργήθηκε για να καλύψει το κενό που παρουσιάζει η ανάπτυξη της ευρυζωνικής πρόσβασης στο διαδίκτυο στην περιοχή είτε λόγω πεπαλαιωμένης εγκατάστασης στο υπόγειο δίκτυο του ΟΤΕ, είτε λόγω της ιδιαίτερης μορφολογίας του εδάφους.

Ασύρματη Τεχνολογία

Με την χρήση ασύρματων τεχνολογιών μετάδοσης ψηφιακών δεδομένων και χωρίς την ανάγκη χρήσης της προβληματικής υπόγειας καλωδίωσης (τηλεφωνική γραμμή) ή άλλου παρόχου​ τηλεπικοινωνιών, η εταιρεία μας έχει την δυνατότητα να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες με υψηλές ταχύτητες συνδέσεων σε προσιτές τιμές και σε συγκριτικά πολύ μικρότερους χρόνους από τους συμβατικούς παρόχους τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Το ανθρώπινο δυναμικό της GRNET365 αποτελείται από άτομα τα οποία έχουν πολυετή εμπειρία στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την υλοποίηση δικτύων δεδομένων, είναι άρτια καταρτισμένα στις ασύρματες τεχνολογίες και έχουν την δυνατότητα να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει.